Om Klinik TisvildeMit navn er Birgit Næblerød og jeg er ejer af Klinik Tisvilde.
Jeg er ikke kun spaterapeut, men også examineret fodplejer, massør og Zoneterapeut. Jeg har endvidere specialiseret mig i Japansk facelifting, ansigtsakupunktur, fod- og kropsmassage. Jeg sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder dine behov.  
Du booker nemt tid online her, og du er altid velkommen til at ringe eller sende en sms på 60 46 10 12.

I Klinik Tisvilde er det vigtigt at du føler dig velkommen, personligt imødekommet og kan stresse af. Jeg tilbyder klippekort hvor du kan opnå en rabat fordel og selvfølgelig gavekort, som du kan forkæle en du holder af med. Du kan altid forhøre dig om mulighederne som jeg tilbyder, ved at ringe eller skrive til mig.

MIN VISION ER ENKEL - Jeg vil give dig den bedste oplevelse. Det vigtigste for mig er, at du får maksimalt udbytte af mine behandlinger og er fuldt tilfreds med hele processen fra start til det endelige resultat. Jeg vil sætte fokus på den ultimative behandling ved at skabe et personligt forløb efter dine behov. Du kan frit kombinere forskellige behandlinger og sammensætte din forkælelse pakke. Jeg er kræsen med produkt valg til mine behandlinger.