Wellness og Selvforkælelse

Nimb et hotel midt i Tivoli


Nimb Bruger mig gerne som konsulent til deres eksklusive Spahotel midt i centrum.Jeg elsker alsidigheden det giver at komme rundt omkring og forkæle gæster.

Nimb åbnede i 1909 i forbindelse med, at det nybyggede maurisk-inspirerede palads i Tivoli slog dørene op som “Bazaar” med udstillinger af bl.a. kunsthåndværk. Forpagterne Vilhelm og Louise Nimb havde

etableret sig som nogle af byens førende gastronomiske entreprenører og havde allerede overtaget deres første Tivoli-restaurant i 1877, nemlig DIVAN 2 ved Tivolisøen, der i folkemunde hurtigt kom til at hedde ’Nimbs Terrasse’. I dag hedder denne restaurant Nimb Gemyse.

Efter åbningen i 1909 etablerede restaurant Nimb sig hurtigt som førende spisested. Louise Nimb sørgede for, at hendes døtre, Henriette og Serina, tog aktiv del i familievirksomheden. Henriette blev køkkenchef og Serina blev oldfrue og sørgede for, at huset var i proper stand. I 1920'erne hold det unge festglade borgerskab til på Nimb, og i 1930erne gjorde Statsradiofonien Nimb landskendt med live transmissioner af datidens dansemusik.

I 2008 slog Nimb dørene op efter en gennemgribende renovering, og tilbød nu både hotel, restaurant, bar og konference faciliteter.

I 2015 blev Nimb Hotel kåret som "Hotel Of The Year", valgt blandt 520 hoteller i 82 lande i netværket Small Luxury Hotels of the World.

I November 2017 indviede Nimb en ny fløj og udvidede dermed hotellet med 21 nye værelser og suiter. Udvidelsen er på i alt 2000m2. På toppen af Nimb Hotel åbner terrasse med pool og poolbar i løbet af sommeren 2018.

Jeg vil gerne forkæle dig

Tilmeld dig vores Nyheder og Tilbud