Wellness og Selvforkælelse

Kvinden bag Klinikken


MIN BAGGRUND

Massør og spaterapeut Birgit Næblerød

 

Klinik TisvildeKlinik TisvildeFodmassage og zoneterapi

 

Jeg er ikke kun spaterapeut. Men er også examineret Massør og Zoneterapeut. Jeg har envidere specialiseret mig i Japansk facelifting, ansigtsakupunktur, fod og kropsmassage og sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder dine behov.

I KlinikTisvilde er det vigtigt at du føler dig velkommen, personligt imødekommet og kan stresse af. Jeg tilbyder klippekort og gavekort hvor du kan opnå en rabat fordel. Du kan forhøre dig om mulighederne som jeg tilbyder ved at ringe eller skrive til mig.

MIN VISION ER ENKELJeg vil give dig den bedste oplevelse. Det vigtigste for mig er, at du får maksimalt udbytte af mine behandlinger og er fuldt tilfreds med hele processen fra start til det endelige resultat. Jeg vil sætte fokus på den ultimative behandling ved at skabe et personligt forløb efter dine behov. Du kan frit kombinere forskellige behandlinger og sammensætte din forkælelsepakke. Jeg er kræsen med produkt valg til mine behandlinger, Derfor har jeg løbende et samarbejde med Lone Norup fra Beauté Nordic, hvis lidenskab er at kreere opskrifter til hud på krop og ansigt der er bæredygtigt, økologisk og uden tilsat parabener og anden syntetisk tilsætning. Min passion er, at tilbyde dig en høj kvalitet med rene og økologiske produkter. Du skal føle at du er 100% i fokus med dine behov og ønsker

 

Jeg vil gerne forkæle dig

Tilmeld dig vores Nyheder og Tilbud